Sarmale cu ciuperci


Ingrediente :
350 g ciuperci, 
2 cepe mari, 
1 pahar orez cu bobul rotund,
concentrat pentru supa de legume, 
foi de vita, 2 linguri verdeata
tocata, o lingura de faina.

Preparare :
Se fierb ciupercile in apa cu sare 10 minute, se scurg si se clatesc
in mai multe ape. Se zvanta si apoi se dau prin masina de tocat
carne, impreuna cu ceapa tocata marunt. Se calesc apoi in putin
unt, la foc mic, pana cand scade apa lasata de ciuperci. Se feirbe
orezul in 4 pahare cu apa si o lingurita concentrat de supa. Se
strecoara. Se amesteca ciupercile cu orezul, verdeata tocata, faina,
sare si piper. Se oparesc frunzele de vita-de-vie si se umplu cu
compozitia de orez. Se aseaza intr-o forma termorezistenta, se
toarna putina apa si o lingura de ulei si se dau la cuptorul incins la
180 de grade Celsius 10 minute pe gratarul din mijloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu